Pravila nagradne igre: SEJEM AGRA 2016

17 avgusta, 2016
0
0

V Gornji Radgoni bo med 20. in 25. avgustom ponovno zaživel Mednarodni kmetijsko-živilski sejem, letos že 54. po vrsti. Tokrat bo potekal v znamenju mednarodnega leta stročnic, hkrati bo obeležil 25-letnico zamejstva in povezovanja s Slovenci po svetu. Na skoraj 70.000 kvadratnih metrih se bo predstavilo preko 1.700 razstavljavcev iz 30 držav, obiskovalci pa si bodo lahko ogledali strokovne razstave, sodelovali na posvetih ter se sprostili ob pestrem večernem družabnem dogajanju.

Tudi letos vas v dvorani B na razstavnem prostoru DBS čaka kolo sreče, s katerim si boste z nekoliko sreče privrteli uporabne nagrade ter sodelovali v nagradnem žrebanju, trem srečnežem bomo omogočili celo, da poletijo. Radovedni?  Preberite pravila nagradne igre. 

1. Organizator

Organizatorji nagradne igre so Skupina Deželna banka Slovenije (Deželna banka Slovenije d. d., Kolodvorska 9, 1000 Ljubljana, in DBS Leasing d. o. o., Kolodvorska 9, 1000 Ljubljana), Semenarna Ljubljana, d. o. o., Dolenjska cesta 242, 1000 Ljubljana, in ČZD Kmečki glas, d. o. o., Vurnikova ulica 2, 1000 Ljubljana – v nadaljevanju organizatorji.

2. Trajanje

Nagradna igra poteka od 20. 8. 2016 do vključno 25. 8. 2016 na razstavnem prostoru Deželne banke Slovenije d. d. na 54. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu Agra v Gornji Radgoni.

3. Pogoji sodelovanja

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. V času trajanja nagradne igre udeleženci izpolnijo anketo in vpišejo osebne podatke na kuponu letaka, ki je na voljo na razstavnem prostoru Deželne banke Slovenije, ter ga v času sejma oddajo v označeno škatlo. Obiskovalci sejma, ki izpolnijo kupon letaka (kontaktni podatki, anketa), lahko sodelujejo pri vrtenju kolesa sreče, ki se vrti vsak dan sejma od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 17.00. V žrebanje za glavne nagrade, ki se bo opravilo 31. 8. 2016, se vključijo vsi kuponi letakov z izpolnjenimi kontaktnimi podatki (ime, priimek, naslov, telefon) in izpolnjeno anketo ne glede na to, ali sodelujoči v nagradni igri vrti kolo sreče ali ne. V nagradni igri lahko posameznik sodeluje le z enim nagradnim kuponom in enkrat vrti kolo sreče.

4. Nagrade

Udeleženci nagradne igre, ki v času sejma oddajo popolno izpolnjene kupone letaka v označeno škatlo, lahko sodelujejo pri vrtenju kolesa sreče. Za vsako polje na kolesu sreče je predvidena praktična nagrada, ki jo podarjajo organizatorji nagradne igre in partner Prva osebna zavarovalnica, d. d. Udeleženec nagradne igre prejme nagrado družbe, pri kateri se ustavi kolo sreče.

Med vsemi popolno izpolnjenimi kuponi letaka, oddanimi v označeno škatlo v času trajanja sejma Agra, 3-članska komisija, ki jo imenujejo organizatorji, 31. 8. 2016 izžreba dobitnike naslednjih nagrad:

3 x 1. nagrada: 2 min letenje v vetrovniku Aerodium Logatec (vrednost 3 x 42 EUR),

2. nagrada: 3 knjige založbe Kmečki glas (vrednost 30 EUR),

3. nagrada: bon v vrednosti 20 EUR za nakup po lastni izbiri v kateremkoli Vrtnem centru Kalia.

Nagrade niso izplačljive v gotovini in jih ni možno zamenjati za katerokoli drugo nagrado.

Dohodek, ki ga predstavlja dobitek v naravi, se v skladu z 105. členom Zakona o dohodnini (ZDoh-2) opredeljuje kot drugi dohodek in se na podlagi 9. točke 16. člena ZDoh-2 poveča s koeficientom davčnega odtegljaja. Organizatorji v skladu z Zakonom o davčnem postopku (ZDavP-2) in 108. členom Zakona o dohodnini (ZDoh-2) za nagrade, ki presegajo vrednost 42 EUR, obračunata, odtegneta in plačata davčni odtegljaj v višini 25 % dohodka obenem z izročitvijo dobitka dobitniku. Organizatorji se zavežejo k plačilu akontacije dohodnine v višini 25 % za nagrade, ki presegajo znesek 42 EUR.

5. Žrebanje nagrade

31. 8. 2016 3-članska komisija, imenovana s strani organizatorjev, izvede žrebanje med vsemi, ki so sodelovali v nagradni igri, in izžreba dobitnike nagrad (v skladu s točko 3 in točko 4 teh pravil).

Žrebanje bo potekalo na sedežu družbe Deželna banka Slovenije d. d., Kolodvorska 9, 1000 Ljubljana. Žrebanje ne bo javno.

Nagrajenci bodo na dan žrebanja objavljeni na spletnih straneh organizatorjev. O nagradi bodo nagrajenci obveščeni po navadni pošti, in sicer v roku 1 tedna od izvedenega nagradnega žrebanja. Nagrade bodo nagrajenci prevzeli v njim najbližji poslovalnici DBS. Nagrade morajo nagrajenci koristiti do 31. 12. 2016 (1. in 3. nagrada).

Vsak udeleženec se z izpolnitvijo kupona, v primeru, da prejme nagrado, strinja, da se njegovi podatki objavijo na spletnih straneh organizatorjev. Strinja se tudi z objavo fotografij.

6. Druga pravila nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo samo fizične osebe. Zaposleni organizatorjev in partnerjev Prva osebna zavarovalnica, d. d., in Vizija Pro d. o. o. v nagradni igri ne smejo sodelovati. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo s pravili nagradne igre, ki so dostopna na spletnih straneh www.semenarna.si, www.kmecki-glas.com in www.dbs.si ter na razstavnem prostoru Deželne banke Slovenije d. d. na 54. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu Agra v Gornji Radgoni.

7. Varovanje osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri in posredovanjem osebnih podatkov ter strinjanjem s pravili nagradne igre udeleženec nagradne igre soglaša, da se njegovi osebni podatki obdelujejo tako, kot je določeno z veljavnimi predpisi in temi pravili.

Organizatorji obdelujejo osebne podatke sodelujočih v nagradni igri za namene podelitve nagrade, javno obveščanje o izžrebancih nagradne igre z objavo njihovih osebnih podatkov (imena, priimka, naslova) na svojih spletnih straneh, tržne in potrošniške raziskave ter za namene neposrednega trženja.

Osebne podatke bodo organizatorji obdelovali do prenehanja izvajanja tržnih in potrošniških raziskav ali neposrednih trženjskih akcij oz. do preklica privolitve, v vsakem primeru pa, dokler je to potrebno za namene podelitve nagrade in obračun davčnih obveznosti.

S posredovanjem podatkov in podpisom izjave nagrajenec soglaša, da organizatorji njegove osebne podatke uporabijo za namene podelitve nagrade, javno obveščanje o izžrebancih nagradne igre z objavo njegovih osebnih podatkov (imena, priimka, naslova) na spletni strani, obračun davčnih obveznosti in obveščanje Davčne uprave o izplačanih nagradah.

Udeleženec lahko kadarkoli pisno, in sicer priporočeno po pošti, na naslove Semenarna Ljubljana, d. o. o., Dolenjska cesta 242, 1000 Ljubljana, ČZD Kmečki glas, d. o. o., Vurnikova ulica 2, 1000 Ljubljana ali Deželna banka Slovenije d. d., Kolodvorska 9, 1000 Ljubljana, zahteva, da organizatorji trajno ali začasno prenehajo uporabljati njegove osebne podatke.

8. Pritožbe in morebitne spremembe pravil

Vse pritožbe in reklamacije rešujejo organizatorji. V primeru utemeljenih pritožb se organizatorji zavezujejo, da jih bodo odpravili v zakonsko določenem roku in o tem obvestili sodelujočega v nagradni igri.